EHBO afdeling Polsbroek sinds 1971
Nieuwsberichten
Agenda
Evenementen
Opleidingen
Bestuur
Links
Archief
DOWNLOAD EHBO AANVRAAG FORMULIER VOOR
NIET COMMERCIEEL EVENEMENT
(TOEGANG IS GRATIS)
COMMERCIEEL EVENEMENT
(ER WORDT ENTREE GELD of "vrijwillige" donatie GEVRAAGD)
Formulieren kunnen ondertekend naar mailehbo@polsbroek.com

KNV EHBO afd Polsbroek probeert al een paar jaar om een nieuwe opleiding op te starten. Daar hebben we een minimaal aantal deelnemers voor nodig om de kosten per deelnemer zo laag mogelijk te houden, maar we halen het minimum aantal deelnemers niet. Met dit probleem kampen ook onze collega afdelingen, nationaal en/of KNV gerelateerd. We hebben daarom afspraken met elkaar gemaakt om deze opleidingen "centraal" aan te bieden, maar waarbij je de herhalingen wel lokaal bij de eigen EHBO afdeling volgt.

BINNENKORT: GRATIS opleiding reanimatie met AED in samenwerking met Hartslagnu.

 

 

 


BINNENKORT: GRATIS opleiding reanimatie met AED in samenwerking met Hartslagnu.Nieuwe donateurs gezocht.
Alles wordt duurder, dat is overal om ons heen merkbaar, en de gemeente Lopik moet bezuinigen en snijdt ook in onze subsidie. De EHBO Polsbroek probeert de kosten voor het lidmaatschap en diplomabehoud zo laag mogelijk te houden.
De vrijwilligers volgen de opleiding en herhalingen om een ander te kunnen helpen. Dat moet tegen zo laag mogelijke kosten, vindt het bestuur. En gelukkig ook vele dorpsgenoten, want er zijn vele reeds jaren donateur voor slechts € 5,00 voor een particulier en € 25,00 voor een bedrijf per jaar.
Dit zijn al jaren de "minimum" bedragen voor onze donateurs, maar meer doneren is altijd mogelijk!

Ondertussen is de "basis" inhoud van het diploma uitgebreid met de kennis over de AED en de bediening daarvan. Dit was eerder nog een losse en vrijwillige "module". Maar het oranje kruis en de KNV EHBO vinden, terecht, dat deze AED kennis tot de basis kennis dient te behoren. We moeten dus meer cursus voor het "zelfde" geld aanbieden.

Maar we doen het graag, wij willen graag helpen, wilt u dan graag doneren?


Voor het eind van het jaar haalt de EHBO Polsbroek het donateursgeld op bij de bestaande donateurs.
Wilt u daar nog bij horen? Mail dan uw gegevens naar ehbo@polsbroek.com. U komt dan op onze lijst en wij komen bij u langs, zo simpel is het.
Uw gegevens worden uiteraard zorgvuldig verwerkt en NIET/NOOIT aan derden verstrekt!