(sinds 12 maart 2014)
 
12 MAART 2014 LANCERING
Zowel in het Nederlands als in het Engels ingesproken filmpjes.
Dit is de QR code van de website van Struinen en Vorsen waar deze route deel van uit maakt.

 


En in de route ook een officieel rustpunt.

Op 12 maart is samen met het eerste rustpunt in onze regio in de kaas(langhuis)boerderij de Landwinkel door actrice Anne Wil Blankers het klavertje van Polsbroek gelanceerd.
Het klavertje van Polsbroek is een wandelroute die met behulp van onderweg geplaatste QR bordjes, meer verteld over de omgeving, geschiedenis, flora en fauna, sagen en legendes, natuur en landschap en nog veel meer. Het klavertje is opgesplitst in vier losse routes die ook gecombineerd kunnen worden. De teksten bij de filmpjes zijn in het Nederlands en in het Engels. Er zijn momenteel 31 filmpjes beschikbaar.

Anne Wil Blankers die eigenlijk Anne Wil van
Klaveren heet, was blij dat er een wandelroute naar haar vernoemd was...

Na de opening werd aan wethouder Perlot de eerste folder aangeboden, waarna deze ook werd uitgedeeld onder de bezoekers. Veel van deze bezoekers hebben bijgedragen aan de inhoud van de filmpjes qua tekst, inspreken en foto materiaal. Nog niet alle filmpjes zijn klaar, in de komende tijd worden de laatste filmpjes opgenomen en verwerkt.

Het team Klavertje van Polsbroek is nog wel op zoek naar fondsen om voor deze wandeling een wandelapp te (laten) maken, zodat deze wandelroute helemaal past in deze tijd.

Klik hier om de folder te downloaden