SPV '81 seizoen 2004-2005
Welkom bij SPV '81.Sportvereniging Polsbroek Vlist opgericht 1 mei 1981.
Dus volgend jaar bestaan we 25 jaar!!!!
Deze pagina is beschikbaar voor het wereldkundig maken van nieuws of nieuwtjes over wat maar iets te maken heeft met SPV'81. Denk hierbij aan foto's, uitslagen, wedstrijd verslagen, activiteiten en wedsrijdprogramma's.
Aangezien de webmaster zijn zaterdagen niet kan besteden aan het bijhouden van al deze gegevens, is hij afhankelijk van mensen die wel bij het voetbal aanwezig (kunnen) zijn. Als je denkt dat je een bijdrage kan leveren aan deze pagina, doe dat dan ook! Dat mogen ook spelers zijn hoor! Schrijf een verslag (liefst een word of wp document) en doe het (floppy) in de bus bij het (oude)vitras gebouw (Rdr A v Astr 2). Of stuur een e-mail LET OP!!! DIT ADRES ALLEEN GEBRUIKEN ALS IETS OP DEZE SITE GEPLAATST MOET WORDEN.
Verslagen worden natuurlijk geschikt gemaakt voor publicatie op het internet. Zet wel je naam en "je rol" bij het stukje.
Foto's zijn ook van harte welkom! Digitaal gaat het snelst (per mail of op een floppy in de normale brievenbus) maar heb je "ouderweste" foto's kan dat ook. Zelfs met alleen een ontwikkeld APS rolletje kan je terecht. Ook daar is een scanner voor aanwezig. (Digitale foto's liefst zo'n 150 DPI en 640x480, dat is mooi genoeg voor het internet en snel met laden en e-mailen) En wil je de foto's en floppy terug (natuurlijk) zet dan ook je adres er even bij. Of bel aan, ben ik thuis dan kan je er op wachten.
Heeft u correspondentie voor SPV stuur dat dan naar het correspondentie adres onderaan deze pagina of per e-mail aan: spv81@polsbroek.com.
De onderwerpen tot nu toe
MP2 ook kampioen
F1 ook kampioen klik hier voor de huldiging!
E1 voor de 4de keer kampioen klik hier voor de huldiging!
Jubileum verloting Uitslag trekking 28 mei
Elftallen met hun shirts en sponsors
Wedstrijdprogramma deze week (KNVB incl zaalvoetbal)
Wedstrijdprogramma volgende week (KNVB incl zaalvoetbal)
Activiteiten kalender
Overige gegevens
SPV'81 in een vorig seizoen (archief dus)

FOTO 1
FOTO 2


UITSLAG

Afgelopen zaterdag, 28 mei jl. was de trekking van de jubileumverloting van de v.v. SPV’81.
Deze verloting was georganiseerd in het kader van het 25-jarig jubileum wat volgend jaar, mei 2006, gevierd gaat worden.

Van de 2000 loten waren er 1940 verkocht.

’s Morgens werden er 12 winnende lotnummers uit een melkbus getrokken door de huidige voorzitter Cees van Dam en twee ex-voorzitters van SPV’81 namelijk, Cees Haaksman en Ruud de Jong (zie foto I).

De prijswinnaars werden uitgenodigd tijdens het "6 tegen 6 tournooi" alwaar ’s middags de twaalf winnende lotnummers nogmaals in de melkbus werden gedaan. Nu werd er een trekking gedaan om de lotnummers aan de prijzen te koppelen. (zie foto II).

Hierbij de uitslag van de trekking:
1e prijs € 500,00 lotnummer 1729
2e prijs € 250,00 lotnummer 1764
3e prijs € 100,00 lotnummer 1731

4e prijs dineerbon ad € 50,00 lotnummer 1129
5e prijs dineerbon ad € 50,00 lotnummer 0258
6e prijs dineerbon ad € 50,00 lotnummer 0130
7e prijs dineerbon ad € 50,00 lotnummer 1361
8e prijs dineerbon ad € 50,00 lotnummer 0276
9e prijs dineerbon ad € 50,00 lotnummer 0145
10e prijs dineerbon ad € 50,00 lotnummer 1784
11e prijs dineerbon ad € 50,00 lotnummer 1277
12e prijs dineerbon ad € 50,00 lotnummer 1982SPV'81MP2 team ook KAMPIOEN!

POLSBROEK – SPV ’81 De meisjes pupillen 2 begonnen woensdagavond 18 mei een wel zeer spannende kampioenswedstrijd spelen.
Dinsdagavond 17 mei was al een belangrijke wedstrijd. Als ze de wedstrijd zouden verliezen (wat niet gebeurde) dan was er geen zicht meer op de beker, maar bij winst hing het af van de resultaten van een andere kanshebber op de titel, CVC, die de dinsdagavond thuis moest tegen UNIO.
Omdat ook CVC gewonnen had,
moest MP2 vanavond wel winnen om de titel in de wacht te slepen.
En dat is natuurlijk gelukt!

klik op de foto voor een vergroting

Foto's: Miranda Sluys

BEGIN
SPV'81 F1 team KAMPIOEN!

POLSBROEK – SPV ’81 De pupillen van de F1 begonnen donderdag avond 28 april net voor 19.00 uur aan een wel zeer spannende kampioenswedstrijd tegen hun rechtstreekse tegenstander Spirit F3 uit Ouderkerk aan de IJssel.
Spirit stond op de 2e plek in de competitie met 2 punten achterstand op Polsbroek. Dit betekende dus dat Polsbroek voldoende had aan een gelijkspel of winst.
Maar ook Spirit kon nog wel degelijk de kampioenstitel voor zich op eisen door te winnen. In de uit-wedstrijd in Ouderkerk, eerder in het seizoen was de eindstand 3-3. Waaruit maar weer blijkt hoe spannend het was aan het begin van deze wedstrijd. Niks was nog zeker.

Beide teams waren vertegenwoordigd door 9 spelers en zo werd er ook gespeeld; 9 tegen 9.

Gelukkig voor Polsbroek maakte Aris, in de 1e helft een prachtig doelpunt en konden we zelfs aan de rust beginnen met een 2-0 voorsprong. Maar nog steeds niet gejuicht, want bij de uitwedstrijd was het met de rust ook 3-0 voorsprong voor Polsbroek. Dus moesten alle spelers van SPV’81 het net iets sterkere spel voortzetten. Voor het juiste gevoel scoorden we een 3e doelpunt. Tegen het einde van de wedstrijd zakte Polsbroek even een klein beetje in, waardoor Spirit toch nog 1 tegendoelpunt kon behalen.
Na het eindsignaal van de scheidsrechter voor deze laatste competitiewedstrijd voor dit seizoen kon Polsbroek SPV’81 F1 genieten van de overwinning op de kampioenstitel.
De leiders kregen bloemen, en poseerden samen met hun spelers voor de kampioensfoto.

klik op de foto voor een vergroting De leiders: Henk en Rina, en de spelers: Aris, Tom, Sanne, Shelley, Chris, Sven, Ferdy, Yngwie en Mark.

BEGIN
SPV'81 E1 team, voor 4e keer KAMPIOEN!

Polsbroek, zaterdag 16 april.

SPV'81 behaalt het eerste kampioenschap van dit seizoen.
Het is het E1 team dat, in bijna ongewijzigde samenstelling, voor de vierde keer achtereen als eerste eindigt in de poule.
In een rechtstreeks duel tegen de nummer 2: Bergambacht E2 wonnen zij de uitwedstrijd met 1-3.
Nu met nog 2 wedstrijden te gaan, kunnen zij niet meer ingehaald worden.
De leiders worden in de bloemetjes gezet, en gezamenlijk poseren zij voor de Kampioensfoto!
Klik hier voor de huldiging

klik op de foto voor een vergroting Op de foto staan leiders: Hilda en Kees.
Staand: Janti - Thomas - Dennis - Robin - Kevin
Zittend: Jeroen - Roy - Dennis - Ivo

BEGIN
Hierbij nog een foto van de spelers van het 1e met hun sponsors de heren Schep en Rijneveld trainer Kenneth Nelstein leider Rien van Wijngaarden en vaste vlagger Gerrit Burgers en de voorzitter Cees van Dam.
Er staat ook een bord van KIKA boven het doel bij de sponsors daar Henk Rijneveld zeer betrokken is met deze stichting KIKA staat voor kinderenkankervrij. Meer te lezen hierover is is de site van WWW.KIKA.NL of hier
BEGIN
Hier een foto van de meisjes pupillen 1.
(de foto is in de avond met flits genomen, en daarom niet helemaal scherp. Als iemand een betere foto heeft... mail de webmaster svp)
Zij hebben het begin van dit seizoen hun nieuwe tenues in ontvangst genomen van
A.A. v.d. Heuvel Hoveniers.
Op de linker foto staan: staand van links naar rechts:
de fam. v.d. Heuvel, Lizanne van Rossum, Madelien Achterberg, Carolien Smit, Saskia Cluistra, leidster Gerrie Cluistra.
Zittend van links naar rechts:
leidster Lynda Achterberg, Anne-Christie v.d. Kroon, Renee Pak, Mandy van Toor, Anne van Vliet en Vera Immerzeel.
BEGIN

Het komende voetbalseizoen, gaat de Polsbroekse voetbalvereniging SPV'81 voor het eerst met 2 D-elftallen de competitie in.
De D-2 werd, voorafgaande aan de training, door hun nieuwe sponsor Kaas- en eierenhandel Gerrit-Jan Verstoep, voorzien van nieuwe tenues.

Op de foto poseren:

V.l.n.r.: sponsor: fam. Verstoep, Jesse Kwakkenbos, Wilco van Rossum, Teun van der Vlist, Danny Boot, Janco Slingerland, leiders & trainers Errie de Leeuw en Erwin van Duin.
zittend: Daniel Verstoep, Leon Oskam, Wesley de Leeuw, Jeroen Boer, Azarja van Vliet, Joost Hakkenberg, Johan van 't Hart & Tjardy Verkerk.

Aktiviteiten Agenda
28 mei 6-tegen-6 Tournooi + TREKKING JUBILEUM LOTERIJ SPV'81
28 mei Linschoten toernooi MP1
3 & 4 juni Jeugd Voetbal Kamp SPV'81
30 juli Start training senioren 1 & 2
13 augustus Lopik Bokaal te Lopik 1e senioren
16 augustus 21:00u. Start training senioren (ondervoorbeh.) 3 & 4
27 augustus Zwaluwen Jeugd Toernooi
3 september Start comp. seizoen 2005-2006 1e senioren
10 september Start comp. seizoen 2005-2006 overige teams

BEGIN
Secretariaat:
Henk Rijneveld
Zuidzijdseweg 102
3415 PR Polsbroek
0182 309594
hrijneveld@planet.nl

e-mail: spv81@polsbroek.com
Accommodatie:
SPV '81
Noordzijdseweg 97
3415 RA POLSBROEK
0182-309604
Opgericht:
1-mei-1981
Tenue:
Shirt: groen-wit, broek: wit, kousen: groen-wit

 

 

Even iets anders …..

Graag willen wij iets onder jullie aandacht brengen.

Misschien hebben jullie het al gezien, maar boven het doel hangen de borden van de hoofdsponsors Schep en Rijver en daartussen hangt een bord van KIKA. Wie en wat is KIKA hebben jullie je misschien wel afgevraagd, en daar willen wij graag wat over vertellen.
Ongeveer 2 jaar geleden zijn wij in contact gekomen met de stichting KIKA de afkorting voor Kinderen Kankervrij. Deze stichting zet zich in voor kinderen met kanker Zij proberen geld bij een te krijgen voor onderzoek. Zo staat het op hun website:

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Sophia in Rotterdam, Willem-Alexander in Leiden, VU medisch centrum en Emma in Amsterdam, Wilhelmina in Utrecht, Beatrix in Groningen en UMC St. Radboud in Nijmegen. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag

Inge de Bruin is ambassadrice van de KIKA, Daphne Deckers, heel veel vrijwilligers en ook wij willen ons inzetten om KIKA onder de aandacht van de mensen te brengen in de hoop dat een ieder een steentje (donatie) wil bijdragen en dat over niet al te lange tijd iedereen weet wie KIKA is en wat KIKA doet.

Wilt u meer weten surf eens naar www.kika.nl. en heeft u vragen laat het ons weten.

Henk en Corrie Rijneveld
HULDIGING E1

Op zaterdag 7mei 2005 werd E1 gehuldigd compleet met bloemen en "eindelijk" een beker. En natuurlijk de kampioens rondrit.

klik op de foto voor een vergroting

   

BEGIN


HULDIGING F1
Op zaterdag 7mei 2005 werd F1 ook gehuldigd. En natuurlijk ook de kampioens rondrit klik op de foto voor een vergroting
   


BEGIN